”Cine a înfăptuit Unirea”

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, elevii claselor a V-a  de la C.S.E.I. ”Aurora ” Reșița au luat parte la o activitate extracurriculară intitulată ”Cine a înfăptuit Unirea”. 

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Muzeul Banatului Montan  ,din partea căruia ne-am bucurat s-o avem alături pe d-ra muzeograf dr. în arheologie Hamat Ana..La finalul activității de azi,  s-a organizat un concurs între cele două clase, unde  elevii au desenat portretul domnitorului.Toți elevii au primit diplome de participare, iar premiați au fost elevii cu cele mai reușite lucrări realizate:

locul III Budai Andreea- cls. V-a A

locul II  Gherman Larisa – cls. V-a A

locul I    Pop Daniel- cls. V-a A

Proiectul în cadrul căruia desfășurăm aceste activități  are ca temă ” Să ne cunoaștem trecutul”, se derulează în scopul de a le forma  elevilor un minim de cunoștințe și informații specifice, de a le trezi interesul pentru trecutul poporului nostru.

Coordonatorul acestui proiect este d-na prof. Dogaru Nadia, iar echipa care a făcut posibilă derularea acestuia, este formată din: d-na director al C.S.E.I.” Aurora” Reșita – prof.psihoped. Dorica Botar, dl. dr. Dumitru Țeicu, directorul Muzeului Banatului Montan  din Reșița.Colaboratori sunt: d-ra muzeograf dr. Hamat Ana și d-na prof. Racu Semenica .

DSCF9142 DSCF9144 DSCF9146 DSCF9147 DSCF9150 DSCF9152 DSCF9153 DSCF9154 DSCF9155 DSCF9156